Tjenester

Vi tilbyr følgende tjenester:

TMS Executive lederforum

Har du gode kontakter? TMS Executive har over 26 års erfaring innen erfaringsutveksling og vi tilbyr i dag ledere et vidt spekter av fag-/spesialistgrupper. Flere og flere ser betydningen av å være i kontakt med ressurspersoner. Ønsker du å være med å bidra i et profesjonelt lederforum? Trenger du tips og råd til hvordan du kan gjøre din jobb enda bedre? Ønsker du mer informasjon om hvordan du kan bli med i en lederforum? Vi kan hjelpe deg med å finne den rette gruppen med ressurspersoner som du vil passe best inn i.

Researchtjenester

Har du behov for informasjon som raskt kan gi deg et bedre beslutningsgrunnlag? Vi tilbyr deg tjenesten business-research rettet inn mot dine behov for korrekt informasjon. Da kan du frigjøre ressurser til det som er din kjernevirksomhet.

Styreutvelgelse

Det å velge de riktige kandidatene er svært viktig for bedriften. Styremedlemmene skal hjelpe deg med å ta de riktige beslutningene og samtidig tilfredsstille kravene i loven. Vi kan hjelpe deg med å finne de rette kandidatene til ditt styre.

Karriereveiledning

TMS Executive hjelper personer med å finne veien videre i arbeidslivet, gjennom veiledning, deltakelse i TMS forum og samtale.

Vi tilbyr:

over en periode på inntil 12 måneder:

  • Veiledningssamtaler
  • Gjennomgang av LinkedIn profil
  • deltakelse i ulike TMS forumer
  • samtale inntil 12 timer
  • utsendelse av LinkedIn profil til TMS ulike forumer